05 January 2008

Mysbyxor!!Har under november och december sytt baby byxor som bara den då jag hittade ett bra mönster i Ottobre/vinter2007. Här ser ni lite av resultatet.

5 comments:

eva i halmstad said...

Tuffa byxor, som blir söta med ett hjärta.
Eva.

Michelle said...

Fantastic! I wish I had some of these for our little girl!

Annika said...

Hej! Superfina grejer du gör - jag blev jätteinspirerad! Jag har försökt hitta ett grundmönster till precis den här typen av byxor men inte hittat nåt bra. Tänkte bara höra (innan jag beställer Ottobres vinternr 07) hur långt upp i storlekarna det går. Min kille är inne på 86 ungefär.
Mvh Annika

jossan said...

Hej Annika
Vad kul att du gillar det jag gör. Det inspirerar mig med!
Jag tittade i Ottobrenumret och storleken på byxmodellen börjar på 62 och går upp till 92. Jag tror däremot att det skulle gå ganska lätt att ytterligare gå upp ett par storlekar bara genom att förstora mönstret likamycket som de gjort med dom andra storlekarna innan på mönstrerpappret. Hoppas du förstod.
Lycka till, jag har varit jättenöjd med modellen och tycker i stort sett alltid man kan hitta något roligt i ottobretidningarna. Mönstren är lätta att förstå och de går relativt snabbt att sy.
Mvh jossan

Annika said...

Tack för svaret! Får kanske satsa på en Ottobre-prenumeration! Bra att man kan förstora mönstret själv. Jag tycker det är svårt att hitta fina, sköna killkläder så det känns som man får ta tag i det själv. Det är väl kul också förstås men lite sorgligt att killkläder i handeln övervägande är icke-färglada, stela och med fula tryck. Ha det fint! //Annika