31 March 2009

En söt liten modell!















Fick ett trevligt mail häromdagen från en väldigt nöjd mamma som fått en av mina kepsar i present till hennes dotter förra året. Den hade blivit flitigt använd vilket jag tyckte var jättekul att höra!

29 March 2009

Lappar

Mer till marknaden..
Fyra snuttefiltar med mjuka
bomullstyger på framsidan
och gosig velour på baksidan.
Storlek 30cm x 30cm



27 March 2009

Fågelbesök



En liten fågel har smygit sig in med påsk-riset.

21 March 2009

Mer väskor















Tre väskor till att ta med mig på marknaden 3-4april. Min sambo tycker jag har tillräckligt med saker nu men jag vill så gärna hinna lite mer. Fast ikväll har jag svårt att få något gjort. Har sytt en gosehund idag men den blev bara heeelt tokig! Jag får väl lägga mig tidigt och försöka hinna mer imorgon!

17 March 2009

Gubben i lådan!


Var bara tvungen att lägga ut den här goa bilden från i kväll. Vi har en alldeles egen gubbe i låda!

Mobilfodral




















En del av ett gäng mobilfodral som även dom får åka med till marknaden. Min favorit är det som är med på närbilden i det mörkgröna Pompejatyget med röd/rosa inslag.

10 March 2009

Nattbilder



Leve klövern!
Hittade denna underbara regnkappa på Second Hand i lördags för ynka 60kr. Den är lite liten för mig så den kommer nog att slaktas och återanvändas i form av sydvästar. Det är i alla fall min förhoppning! Tills vidare får den hänga som ett litet konstverk i hallen.



















Så börjar det äntligen ta sig. Hatar att ta bilder på kvällen men vad gör man när man jobbar på dagen och syr på kvällen. Ville bara visa vad jag fått ihop under veckan.
Bättre bilder kommer en annan dag.
Skärkniv med runt blad måste ju bara vara världens bästa uppfinning! Den sparar mig enormt mycket tid och är verkligen det bästa jag köpt på länge.

06 March 2009

I väsktagen




















Det här blir min sista väska på ett tag. Har börjat sy mina barnkepsar igen och nu får jag koncentrera mig på dom. Den här väskan är sydd i det fina gröna pompejatyget och kommer troligen även den få följa med på marknaden 3-4april på centralen. Fodrad inuti med ett grönt fodertyg och gul dragkedja. Fickan är fodrad men yttertyget.
Storlek ca 30cm bred x 25cm hög och axelbandet är ca 65cm långt. Såld

02 March 2009

Ännu en väska




















Det här gardin/möbeltyget har jag fått av en supersnäll jobbarkompis. Visst gör det sig bra som väska!
Den här kommer att få följa med på marknaden på göteborgs central den 3-4april.
Pris 350kr Såld

Storlek: 30cm bred x ca 25cm hög, axelrem ca 65cm

01 March 2009

Uggleväska




















Ännu en väska. Den här gången i ett tyg som jag hittade på Åhléns. Räckte precis som tur var. Eftersom det var en stuvbit vet jag inget om tyget så om någon därute känner igen det får ni gärna skriva och berätta. Jag skulle så gärna vilja ha lite mer men har inte hittat det på Åhléns.

Den här gången köpte jag en bit väskrem på KnappCarlssons då tyget i sig inte räckte till en rem. Det blev nog till och med bättre så här. Köpte ringarna på samma ställe. Dom har verkligen nästan allt.
Fickan är fodrad med ett prickigt tyg som jag tyckte bröt av men ändå passade.

Om det är någon annan som vill prova att sy efter samma mönster tipsar jag om jcaroline creative - Hobo Bag instructions.